LAAT EEN SPECIALIST ONDERZOEK DOEN
NAAR DE WAARHEIDOver AMF

Dagelijks is AMF Recherchediensten bezig met twee kernwaarden: Integriteit en Waarheidsvinding. Immers, integriteit is een groot goed voor iedereen en waarheidsvinding is van belang om vast te stellen wat zich nu precies heeft afgespeeld. Is het wel gegaan zoals iedereen zegt?

De basis van de jarenlange expertise ligt in de ervaring bij de rechercheafdeling van de politie en particuliere recherchebureaus. Daarnaast kan AMF Recherchediensten een beroep doen op collega’s die net zo gepassioneerd zijn voor dit geweldige vak. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, samen voor onze relaties.

Opdrachtgevers van AMF Recherchediensten zijn onder meer grote en kleine ondernemingen, verenigingen, stichtingen, woningcorporaties, advocaten en particulieren. Ieder met een eigen probleem, op zoek naar een duidelijke oplossing.

Vanzelfsprekend heeft AMF Recherchediensten een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POB 1191) en wordt gewerkt volgens de Privacy gedragscode Particuliere Onderzoeksbureaus en de gedragscode van de brancheorganisatie BPOB.

AMF Recherchediensten is onder andere aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus en de Council of International Investigators. Door doorlopende (bij)scholing wordt de kwaliteit van de dienstverlening gegarandeerd en vergroot.

ER IS MAAR ÉÉN WAARHEID


06 - 26 49 22 95