Pre•ven•tie (de; v; meervoud: preventies)


Voorkoming


Preventie // Cyber security

Iedere ondernemer heeft binnen zijn onderneming computers, servers etc. Steeds vaker worden zij helaas slachtoffer van cyber criminaliteit. Om niet pas na een incident in actie te (moeten) komen, is het verstandig om cyber security in een vroegtijdig preventieplan mee te nemen.

AMF Recherchediensten werkt op dit gebied samen met een daarin gespecialiseerde collega. Door deze samenwerking worden ondernemers op verschillende momenten bijgestaan en geholpen. Denk hierbij aan:

  • Vulnerability scans (permanent monitoren van Ip adressen en URL’s)
  • Pentesten (Hoe moeilijk is een website, infrastructuur of applicatie te hacken?)
  • Incident/datalek onderzoek (u bent gehackt, er is fraude gepleegd en u wilt onderzoek)
  • Red Teaming (een doorlopend onderzoek naar uw bedrijf waarbij alle methodes, om informatie te ontfutselen, in overleg met u mogen worden gebruikt)
  • Consultancy (van advies tot deeltijd security officer)

Uiteraard heeft u als ondernemer een firewall en antivirus geregeld of laten regelen. Maar toch komt 60% van de huidige malware op het netwerk terecht. De volgende stap in beveiliging is het voortdurend monitoren van uw bedrijfsnetwerk. Doordat deze dienst geautomatiseerd is, heeft u alle voordelen van security monitoring zonder dat u specialistische kennis in huis hoeft te hebben.

U krijgt kritische meldingen op een app of zoals met uw inbraakalarm via een centralist van de beveiligingscentrale. Wij adviseren u vervolgens wat te doen.

De grootte van de onderneming maakt voor de monitoring niet uit. Van de zelfstandig ondernemer tot de onderneming met 1000 of meer werkplekken.

DOOR PROFESSIONELE OBSERVATIES WORDEN RISICO’S HERKEND


06 - 26 49 22 95